STVARAMO VAŠ BRAND

Vašu viziju pretvaramo u stvarnost

Naša strast prema kreativnosti, stručnost u marketingu i duboko razumijevanje vašeg poslovanja stvaraju kombinaciju koja će vaš brend lansirati u sam vrh.

Brand i branding, dizajn ambalaze i oglasavanje.

Branding

Planovi marketinga su kao karta koja vas vodi prema uspjehu. Bez plana, lutanje može biti dugo i teško. Mi ćemo vam pomoći kreirati sveobuhvatan plan koji će vas voditi kroz svaki korak vaše brend avanture.

Vizualni identitet

Zamislite da je vizualni identitet vašeg brenda njegova osobna garderoba. Prvi dojam je važan, zar ne? Mi ne samo da oblikujemo logo dizajn, već i pažljivo odabiremo boje, fontove i stil koji će reći “Ovo smo mi!” na prvi pogled.

Storytelling

Priče povezuju ljude. Pomoći ćemo vam stvoriti autentičnu priču o vašem brendu koja će se odražavati kroz svaki aspekt komunikacije.

PROCES IZGRADNJE BRANDA

Zašto je branding važan?

Brendiranje nije samo logo i vizualni identitet. To je priča koju vaša tvrtka priča svijetu, emocije koje izaziva kod vaših kupaca i percepcija koju ostavlja na konkurenciju. Kvalitetan branding izgrađuje lojalnost kupaca, stvara prepoznatljivost i povećava vrijednost vašeg poslovanja.

Vjerujemo da izgradnja brenda počinje sa suštinskim razumijevanjem vaše tvrtke, ciljne publike i tržišta. Zato se upoznajte s našim principom rada na izgradnji Vašeg branda:

Dubinsko istraživanje

Razumijevanje vašeg poslovanja, vrijednosti i ciljeva je ključno. Zato ćemo se temeljito posvetiti istraživanju kako bi razotkrili ono što vašu marku čini jedinstvenom.

Strategija brandiranja

Na temelju prikupljenih podataka, razvijamo strategiju koja će vam pomoći diferencirati se od konkurencije i privući vašu ciljnu publiku.

Design i priča branda

Na temelju postavljene strategije kreiramo originalan dizajn i priču koji odražavaju misiju i temeljne vrijednosti branda.

Implementacija i praćenje

Brandiranje ne završava s dizajnom i kreativom. Pomoći ćemo vam implementirati ga u sve aspekte poslovanja i pratiti njegov uspjeh.

novi ste u ovome branding

Novi ste u ovome? Ne brinite!

Zamislite svoj proizvod kao neiskorišteni potencijal. Brendiranje ga oslobađa i daje mu krila. Ako ste spremni krenuti na put od proizvoda do brenda, ne čekajte!

Ako ste više okrenuti “pravljenju stvari” ili “pružanju usluge” nego marketinškom svijetu, nema problema! Naša ekipa je ovdje da vas vodi kroz sve korake. Vaš proizvod ili usluga mogu postati brend, a mi ćemo vam pokazati kako. Brendiranje donosi lojalnost, prepoznatljivost i naravno, rast poslovanja.

Kontaktirajte nas i zajedno ćemo stvoriti priču koju će svi htjeti čuti.

JAVITE NAM SE

Stvorimo zajedno nešto genijalno

Veselimo se vašem pozivu, e-mailu, upitu...Pridružite nam se na opuštenoj kavi i popričajmo o idejama koje će otključati sav potencijal Vašeg branda.
Kontaktirajte nas.

d.o.o. za marketing i komunikacije

Varaždinska 3, 40305 Nedelišće, Čakovec, Hrvatska

Kontakt

Tel: +385 40 384808

Mob: +385 91 3848080

E-mail: info@logico.hr

Usluge

Branding

Vizualni identitet

Dizajn

Ambalaža

Digitalni marketing
Izrada web stranica