POTICAJ VAŠEM POSLOVANJU

Snaga dobrog dizajna

U svijetu gdje vizualna percepcija igra važnu ulogu, dobar dizajn postaje ključan igrač. Investicija u kvalitetan dizajn ne samo da povećava vašu profesionalnost, već i ostavlja dubok i trajan utisak.

Brand i branding, dizajn ambalaze i oglasavanje.

Što dizajniramo?

Kataloge, brošure, letke, oglase, plakate, kampanje, posjetnice, memorandume, logotipe, prezentacije, ambalažu, etikete, vrećice, prodajne prostore, izloge, reklamne proizvode, promotivne materijale, natpisne ploče…

Sve što možete zamisliti i trebati u poslu, mi možemo učiniti ljepšim. 

DODATNE USLUGE

Ključ u ruke

Odaberete li rješenje “ključ u ruke”, oslobađate se svih briga i u potpunosti se posvećujete samo vašem poslu, a sve ostalo rješavamo mi, što ima slijedeće prednosti:

  • Praktičnost: Umjesto koordiniranja više dobavljača, dobivate sve usluge na jednom mjestu. To štedi vrijeme i energiju.
  • Dosljednost: Kada se sve usluge pružaju pod istim krovom, osigurava se dosljednost i usklađenost u svim aspektima projekta.
  • Sinergija: Naš tim radi zajedno kako bi osigurao da sve komponente – dizajn, tekstovi i vizuali – međusobno podržavaju i dopunjuju.
  • Profesionalnost: Svi naši stručnjaci su iskusni u svojim poljima, što osigurava da dobijete najbolje moguće rezultate.

Stvaranje koncepta

Ponekad je vama samima izazov prepoznati što vam točno treba kako biste ostvarili željene ciljeve. Zato smo mi tu kako bi kroz analizu vaših resursa i ciljeva predložili optimalno rješenje i set promotivnih materijala.

Pisanje tekstova

Snažan dizajn zahtijeva snažne riječi. Mi stvaramo sadržaj koji ne samo da dopunjuje vaš dizajn, već i prenosi vaše poruke jasno i uvjerljivo. Treba li Vam prijevod na strane jezike, osigirati ćemo stručno prevođenje i lekturu teksta.

fotografranje i snimanje dronom

Fotografiranje i snimanje dronom

S našom mrežom stručnih suradnika fotografiramo i snimamo proizvode, prodajne prostore, proizvodne pogone… Ako želite perspektivu iz zraka,  odraditi ćemo snimanje dronom. Sve video i foto materijale stručno ćemo obraditi i optimizirati za tražene formate. 

tisak i produkcija

Tisak i produkcija

U suradnji s našim partnerskim tiskarama rješavamo vas brige nadzora nad tiskom. Preuzimamo odgovornost za da ono što dizajniramo bude otisnuto onako kako je zamišljeno.

novi ste u ovome branding

Novi ste u ovome? Ne brinite!

Zamislite svoj proizvod kao neiskorišteni potencijal. Brendiranje ga oslobađa i daje mu krila. Ako ste spremni krenuti na put od proizvoda do brenda, ne čekajte!

Ako ste više okrenuti “pravljenju stvari” ili “pružanju usluge” nego marketinškom svijetu, nema problema! Naša ekipa je ovdje da vas vodi kroz sve korake. Vaš proizvod ili usluga mogu postati brend, a mi ćemo vam pokazati kako. Brendiranje donosi lojalnost, prepoznatljivost i naravno, rast poslovanja.

Kontaktirajte nas i zajedno ćemo stvoriti priču koju će svi htjeti čuti.

JAVITE NAM SE

Stvorimo zajedno nešto genijalno

Veselimo se vašem pozivu, e-mailu, upitu...Pridružite nam se na opuštenoj kavi i popričajmo o idejama koje će otključati sav potencijal Vašeg branda.
Kontaktirajte nas.

d.o.o. za marketing i komunikacije

Varaždinska 3, 40305 Nedelišće, Čakovec, Hrvatska

Kontakt

Tel: +385 40 384808

Mob: +385 91 3848080

E-mail: info@logico.hr

Usluge

Branding

Vizualni identitet

Dizajn

Ambalaža

Digitalni marketing
Izrada web stranica