web dizajn design

ZAGOSPODARITE WEB PROSTOROM

Izrada web stranica

Dizajniramo i razvijamo web stranice koje ističu vašu jedinstvenu priču i potencijalno šire vašu online prisutnost.

Danas, vaša web stranica predstavlja vašu digitalnu vizitku, mjesto gdje pravite prvi dojam na svoje posjetitelje. Bez obzira na to jeste li pojedinac koji želi predstaviti svoj portfolio, start-up tvrtka koja želi privući investitore, ili uspješna trgovina koja želi proširiti svoj utjecaj, imati profesionalno oblikovanu web stranicu je ključ za postizanje tih ciljeva.

prezentacijske web stranice dizajn

Prezentacijske web stranice

Vaša priča zaslužuje biti ispričana na najbolji mogući način. Naš tim kreativaca i programera radi zajedno kako bi stvorio prezentacijske web stranice koje će vas izdvojiti iz mase. Bilo da želite jednostavnu i elegantnu web stranicu ili nešto potpuno jedinstveno, mi smo tu da vaše ideje pretvorimo u stvarnost.

web trgovine shop design

WEB trgovine

Za online trgovinu, dobro dizajnirana i funkcionalna web trgovina je ključna. Naša stručnost u izradi web trgovina omogućuje vam da stvorite digitalnu platformu koja će privući kupce i olakšati online prodaju. Od korisničkog sučelja do sigurnog procesa plaćanja, pokrivamo sve aspekte.

Izdvojeni radovi

Haier klima mb frigo dizajn stranica web design

Haier web

Svjetski br. 1 u klimatizacijskim sustavima – HAIER – povjerio nam je izradu web stranice za hrvatsko tržište. Bilo je izazovno kompleksni sadržaj prezentirati jednostavno, pregledno i intuitivno. 

bajkovita suma dizajn stranice web design

Bajkovita šuma web

Web stranica tematskog parka Bajkovita šuma razigranim dizajnom i neobičnom strukturom priča priču o jedinstvenoj lokaciji i ponudi. 

maxon klima dizajn stranica web design

Maxon web

Prezentacijska stranica za Maxon klima uređaje – naglasak na originalnom dizajnu i funkcionalnosti. 

vist cnc strojevi dizajn stranice web design

 Vist web

Experti za CNC strojeve tražili su tehnički savršen i opsežan web s kompletnom ponudom strojeva. Nastao je web koji je postao podrška njihovom poslovanju. 

JAVITE NAM SE

Stvorimo zajedno nešto genijalno

Veselimo se vašem pozivu, e-mailu, upitu...Pridružite nam se na opuštenoj kavi i popričajmo o idejama koje će otključati sav potencijal Vašeg branda.

Kontaktirajte nas.

d.o.o. za marketing i komunikacije

Varaždinska 3, 40305 Nedelišće, Hrvatska

Kontakt

Tel: +385 40 384808

Mob: +385 91 3848080

E-mail: info@logico.hr

Usluge

Branding

Vizualni identitet

Dizajn

Ambalaža

Digitalni marketing
Izrada web stranica