NEZAOBILAZAN POSLOVNI ALAT

Digitalni marketing

Svijet je danas digitalan igralište, stoga je ulaganje u digitalni marketing ključno za rast i napredak poslovanja. Dobrodošli u džunglu digitalnog doba! Kroz nepregledne virtualne prostore, među brdima podataka i mrežom društvenih puteva, mi smo vaši vodiči. Uz našu stručnost u digitalnom marketingu, otvorit ćemo vrata vašeg poslovanja prema neviđenim mogućnostima.

drustvene mreze

Društvene mreže

Kreiramo i upravljamo sadržajem i kampanjama na platformama kao što su Facebook, Instagram, TikTok i LinkedIn  kako biste doprli do svoje ciljne publike i gradili lojalnu zajednicu.

google ads

Google Ads

Postavljamo i upravljamo kampanjama na tražilicama poput Google Ads kako bismo privukli ciljane posjetitelje.

e-mail marketing

E-mail marketing

Razvijamo strategije slanja personaliziranih e-mail poruka koje potiču angažman i konverzije. Kreiramo vizuale, tekstove i vodimo vaše newsletter kampanje.

sadrzajni marketing

Sadržajni marketing

Kreiramo relevantan i vrijedan sadržaj koji privlači publiku, uključujući blogove, članke na portalima, infografike i video sadržaj. Povezujemo vas s relevantnim influencerima kako biste povećali povjerenje i svijest o vašem brandu.

Kako se snaći u digitalnoj džungli?

U današnjem svijetu, online prisutnost je ključna za uspjeh bilo koje tvrtke. No, kako se nositi s neprestano mijenjajućim digitalnim krajolikom? Kako privući pažnju ciljne publike i pretvoriti je u vjerne klijente?

No, između upravljanja svakodnevnim poslovnim zadacima, izazova tržišta i rasta tvrtke, održavanje aktivnog poslovnog profila na društvenim mrežama i vođenje digitalnih kampanji za vas može biti izazovno i vremenski zahtjevno.

Mi smo tu da vam pomognemo. Naše usluge digitalnog marketinga i vođenja društvenih mreža omogućuju vam da iskoristite sve prednosti digitalne prisutnosti bez gubitka vremena na stvaranje objava, praćenje trendova i odgovaranje na komentare.

Poboljšajte vidljivost, angažman i rast vašeg poslovanja uz našu stručnost u digitalnom marketingu.

 

digitalna dzungla
content marketing seo tekstovi

content is king

Content Marketing – SEO tekstovi

Kvalitetan i relevantan sadržaj, napisan po SEO principima, nije samo ključ za privlačenje pažnje, već i za izgradnju lojalne publike i ostvarivanje dugoročnog uspjeha. On je pokretač prometa na vašoj web stranici i osnova za visoko rangiranje na tražilicama. 

Za vaš brand i tvrtku pišemo opise proizvoda i usluga, blogove, PR objave, tekstove za web stranicu…

JAVITE NAM SE

Stvorimo zajedno nešto genijalno

Veselimo se vašem pozivu, e-mailu, upitu...Pridružite nam se na opuštenoj kavi i popričajmo o idejama koje će otključati sav potencijal Vašeg branda.

Kontaktirajte nas.

d.o.o. za marketing i komunikacije

Varaždinska 3, 40305 Nedelišće, Hrvatska

Kontakt

Tel: +385 40 384808

Mob: +385 91 3848080

E-mail: info@logico.hr

Usluge

Branding

Vizualni identitet

Dizajn

Ambalaža

Digitalni marketing
Izrada web stranica