VAŠA MARKA, VAŠA PRIČA

Izrada vizualnog identiteta

Ako ste spremni oživjeti svoj brand bojom, oblikom i dizajnom, tada ste na pravom putu prema prepoznatljivosti i dugotrajnoj povezanosti s vašom publikom. Mi smo ovdje da vam pomognemo oblikovati, ojačati i uskladiti taj identitet kako biste ostavili snažan dojam na svoju ciljnu publiku.

vizualni identitet graficki web dizajn

Logotip

Logo je vizualno srce vaše marke. Pažljivo ga razvijamo, uzimajući u obzir aspekte kao što su oblik, boje i stil koji će se ponavljati u svim materijalima.

Boje i tipografija

Boje i tipografija stvaraju emocionalni ton vašeg identiteta. Svaka nijansa i svaki font ima svoje značenje koje treba odgovarati vašim vrijednostima.

Knjiga standarda

Ključ uspješnog vizualnog identiteta je dosljednost. Elementi se moraju ponavljati u svim komunikacijskim kanalima – a upravo to definira knjiga grafičkih standarda.

ODAKLE KREĆEMO

Što je vizualni identitet?

Vizualni identitet je vaš jedinstveni vizualni potpis, onaj ‘što’ i ‘kako’ što vaša marka komunicira prije nego što se ijedna riječ izgovori. To je vaš logo, boje, tipografija, oblici i grafike koji zajedno stvaraju neopisiv osjećaj koji ljudi povezuju s vašim poslovanjem. Vizualni identitet je jezik koji govori univerzalno, a ipak govori isključivo o vama.

Zato je naš prvi korak kod kreiranje vizualnog identiteta upoznavanje i razumijevanje vaše marke, ciljeva i vrijednosti. Što više znamo o vama, bolje možemo oblikovati identitet koji odražava vašu suštinu.

kako mi radimo

Naše zvijezde vodilje kod stvaranja identiteta

Jednostavnost

Manje je često više. Jednostavni dizajni su lakši za pamćenje i prepoznavanje.

originalnost vizualni identitet

Originalnost

Stvaramo autentične i originalane vizualne identitete.

prilagodljivost vizualni identitet

Prilagodljivost

Od samog početka vodimo računa da dizajn treba biti prilagodljiv različitim medijima i veličinama.

emocija vizualni identitet

Emocija

Dizajn prilagođavamo emocijama koje želite izazvati kod ciljne skupine. 

knjiga grafickih standarda dizajn vizualnog identiteta

Knjiga grafičkih standarda

U svijetu gdje se vaša marka susreće s različitim medijima i formatima, knjiga grafičkih standarda postaje vaš pouzdani vodič. Ova knjiga predstavlja “bibliju” vašeg vizualnog identiteta – detaljan priručnik koji opisuje pravila za primjenu vašeg logotipa, boja, tipografije i ostalih grafičkih elemenata na svim platformama. Grafički standardi osiguravaju dosljednost, bez obzira radi li se o web stranici, promotivnom materijalu ili društvenim mrežama. To je ključni alat koji osigurava da svaki dodir vaše marke s publikom bude dosljedan, snažan i prepoznatljiv.

JAVITE NAM SE

Stvorimo zajedno nešto genijalno

Veselimo se vašem pozivu, e-mailu, upitu...Pridružite nam se na opuštenoj kavi i popričajmo o idejama koje će otključati sav potencijal Vašeg branda.
Kontaktirajte nas.

d.o.o. za marketing i komunikacije

Varaždinska 3, 40305 Nedelišće, Čakovec, Hrvatska

Kontakt

Tel: +385 40 384808

Mob: +385 91 3848080

E-mail: info@logico.hr

Usluge

Branding

Vizualni identitet

Dizajn

Ambalaža

Digitalni marketing
Izrada web stranica